KUNSTKEUKEN

Sinds juni vorig jaar schilder ik in een schoollokaal in Overvecht: een heerlijke ruimte met veel licht. Op afspraak kunt u hier mijn schilderijen zien.

Vanaf 10 november hangen schilderijen uit de series 'Taferelen' en 'Blauw Blauw' in de galerie Kunst in de Kelder in Bilthoven. In de kunstwinkel zijn ook staaldrukken te koop uit de serie 'Carnaval des Animeaux'.

De opening is op zaterdag 10 november om 17:00 uur.

Julianalaan 1 Bilthoven. Van harte welkom!

ATELIER

Mijn atelier is gevestigd in een voormalige school in Overvecht. Het is een heerlijk licht en ruim klaslokaal.

Wilt u een schilderij aanschaffen of huren? U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen!

In november en december exposeer ik een groot aantal schilderijen in galerie Kunst in de Kelder te Bilthoven.

U bent van harte welkom!

INSPIRATIE

Als ik een thema ontdek dat me boeit maak ik daarvan een serie schilderijen.  Ik wil mezelf blijven uitdagen. Daarom verschilt elke serie van de vorige in onderwerp, formaat, stijl en techniek. Vorm volgt inhoud en ik werk altijd naar de waarneming. Daarom maak ik veel foto's. Deze foto's combineer ik met elkaar in een schets zoals hierboven voor het kamerscherm 'Ultramarine'. Futiele vormen zoals bonen in de potpourri van de Ikea vormen de inspiratie voor mijn meer abstracte werk, zoals de serie 'Blauw Blauw'

MATERIAAL & TECHNIEK

Mijn passie voor het materiaal olieverf uit zich al 25 jaar in mijn schilderijen.

Ik houd van de smeuiigheid en kleurkracht en werk graag met ambachtelijke technieken die de tand des tijds kunnen doorstaan.

Ik blijf van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte doordat ik al 15 jaar les geef aan gevorderde schilders in mijn schilderschool in Nieuwegein. Ik heb ook online schildercursussen ontwikkeld die je thuis kunt doen.

Kijkje in de KunstKeuken

schilderijen in olieverf

(placeholder)

Sasja Bork