KUNSTKEUKEN

Sinds juni 2017 schilder ik in een schoollokaal in Overvecht: een heerlijke ruimte met veel licht.

Op mijn atelier schilder ik grote landschappen geïnspireerd op mijn reis door Nieuw Zeeland. Thuis schilder ik aan de 'Memorabilia': kleine paneeltjes met fijngeschilderde voorwerpen die mij herinneren aan mijn ouders.

ATELIER

Mijn atelier is gevestigd in een voormalige school in Overvecht. Het is een heerlijk licht en ruim klaslokaal.

Wilt u een schilderij aanschaffen of huren? U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen!

Momenteel hangen 2 tafelstukken in Kunsthuis Glue in Amersfoort voor de expositie 'For Food Sake'. Ik ben daar 11 april zelf ook aanwezig.

Ik exposeer regelmatig in galeries door het land. Houd deze site in de gaten voor nieuws over aankomende exposities.

INSPIRATIE

Als ik een thema ontdek dat me boeit maak ik daarvan een serie schilderijen.  Ik wil mezelf blijven uitdagen. Daarom verschilt elke serie van de vorige in onderwerp, formaat, stijl en techniek. Vorm volgt inhoud en ik werk altijd naar de waarneming. Daarom maak ik veel foto's. Deze foto's combineer ik met elkaar in een schets zoals hierboven voor het kamerscherm 'Ultramarine'. Futiele vormen zoals bonen in de potpourri van de Ikea vormen de inspiratie voor mijn meer abstracte werk, zoals de serie 'Blauw Blauw'

MATERIAAL & TECHNIEK

Mijn passie voor het materiaal olieverf uit zich al 25 jaar in mijn schilderijen.

Ik houd van de smeuiigheid en kleurkracht en werk graag met ambachtelijke technieken die de tand des tijds kunnen doorstaan.

Ik blijf van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte doordat ik al 15 jaar les geef aan gevorderde schilders in mijn schilderschool in Nieuwegein. Ik heb ook online schildercursussen ontwikkeld die je thuis kunt doen.

Kijkje in de KunstKeuken

schilderijen in olieverf

(placeholder)

Sasja Bork